Namerno se zakucala u kamion dok je bila u autu sa četvoro male dece! U poruci pored mrtvih tela nađena ova poruka
Majka monstrum sa decom, Foto: Facebook

užasno saznanje

Namerno se zakucala u kamion dok je bila u autu sa četvoro male dece! U poruci pored mrtvih tela nađena ova poruka

Nakon nesreće, u torbici majke, među ostacima, pronađena je rukom pisana beleška u kojoj je otkrila zašto je ubila decu i sebe

Objavljeno:

Čarmejn Meklaud (35) poginula je zajedno sa svojom decom Alejn (6), Matildom (5), Vajatom (4) i Zaidokom (2) u saobraćajno nesreći na auto-putu u Kvinslendu, u Australiji, 27. maja 2019. godine.

Istraga je dovela do saznanja da je majka četvoro dece namerno oduzela život sebi, ali i svojoj deci tako što je izazvala sudar zakucavši se u nadolazeći kamion, utvrdio je mrtvozornik.

Takođe, istragom je utvrđeno da je žena bolovala odgraničnog poremećaja ličnosti i šizofrenije.

Čarmejn je često isticala da je bila žrtva porodičnog nasilja, ali se sve to ispostavilo kao netačno i da su u pitanju neosnovane tvrdnje.

Mrtvozronik Keri Kalagan je zaključio da smrt Čarmejn i njeno četvoro dece "nije mogla da bude sprečena" čak i da su se vlasti ranije pozabavile njenim pitanjima iz privatnog života.

Navodno, razlog zbog kojeg se Čarmejn odlučila na ovako brutalan čin jeste što je verovala da će izgubiti starateljstvo nad decom i da će oni pripasti bivšem mužu. Ona je advokatima poslala poruku na dan nesreće vezano za starateljstvo i podelila navodnu brigu.

1 / 4 Foto: Facebook

Džejms Meklaud je bio u braku sa Šarmejn devet godina i biološki je otac svo četvoro dece, piše Daily mail.

"Ne mogu da utvrdim da li je ovo bio samo čin osvete gospodinu Meklaudu ili rezultat istinskog straha za bezbednost nje i njihove dece", rečeno je prilikom istrage.

Nesreća se dogodila oko 19.30 časova 27. maja 2019. godine nakon što je gospođa Meklaud prestigla poluprikolicu, a zatim "iznenada skrenula" i zakucala se u kamion.

Alejn je nakon nesreće pronađena na 20 metara od automobila koji se zapalio.

Nakon nesreće, u torbici majke, među ostacima, pronađena je rukom pisana beleška, rečeno je u istrazi.

"Za hitan slučaj, žao mi je. Da, namerno je", navodi se u belešci.

Ona je takođe rekla da "ne može više da se nosi sa starateljstvom", tvrdila je da je bila silovana i zlostavljana, a dvoje njene dece "zlostavljano", Takođe, napala je i sud jer dozvoljava ovakvo navodno nasilje.

"Koliko više? Daleko. To je ono što čoveka gura na ivicu ubistva i samoubistva", dodaje se u belešci uz napomenu da "okrive sudove zbog nedovoljno pomoći žrtvama nasilja u porodici i deci".

Tokom istrage, sudu je rečeno da je majka optužila muža da je seksualno zlostavljao nju i dvoje njihove dece i da je bio nasilan prema njoj.

Policija je tokom naknadnih istraga utvrdila da su optužbe "neosnovane".

Bonus video:

03:25

GLEDALI SMO DETE U LOKVI KRVI Potresno svedočenje roditelja ubijenog sportiste: MONSTRUM OSTAVIO SVOJU DECU I VIKAO DA JE STOPER

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.